Img

Glas en Onderhoud

Ons bedrijf heeft vakbekwame medewerkers in dienst met jaren lange ervaring op het gebied van advies, leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. Wekelijks leveren wij uw bestelde glas aan huis of op de afgesproken werkplek.

Tot onze klantenkring behoren particulieren, zakelijke opdrachtgevers, architekten, klussenbedrijven, bouwmarkten en woningbouwverenigingen.


Bol Glas en Onderhoud

Figuurglas

Verspreide lichtinval en bewaren van de privacy. De ruimte blijft licht en lijkt groter. Er is keus uit een grote waaier van motieven, texturen en kleuren om de ruimte in te richten naar eigen smaak, klassiek of modern. Figuurglas laat zich goed combineren met andere materialen als hout, metaal en steen. Gemakkelijk te combineren met functies als verbeterde warmteisolatie, geluidwering en beveiliging van personen en goederen.

Brute Byzantijn (Gehamerd) Fijn Byzantijn (Gehamerd) Grof Cathedraal Chinchilla Cotswold Crepi Delta Blank Delta Mat/Blank Flutes Blank/Blank Flutes Mat/Blank Guss Antik Mastercarre Masterligne Masterpoint Niagara Nylon Satijn Silvit Waterdrup

Bol Glas en Onderhoud - Alles op het gebied van glas