Img

Glas en Onderhoud

Ons bedrijf heeft vakbekwame medewerkers in dienst met jaren lange ervaring op het gebied van advies, leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. Wekelijks leveren wij uw bestelde glas aan huis of op de afgesproken werkplek.

Tot onze klantenkring behoren particulieren, zakelijke opdrachtgevers, architekten, klussenbedrijven, bouwmarkten en woningbouwverenigingen.


Bol Glas en Onderhoud

Brandwerend isolatieglas

Glas kan een belangrijke rol spelen bij het beheersen van een brand in een gebouw. Er is een uitgebreid assortiment van brandwerende producten. Er zijn producten voor binnen- en buitenbeglazingen. Er is een hele range van brandwerende producten beschikbaar met verschillende niveaus van bescherming, in tijdperiodes van 30, 60, 90, 120 en zelfs 180 minuten en in termen als veiligheid en isolatie, maar ook veiligheid alleen, volgens de Europese opgestelde normen.

Voor de buitengevel kan brandwerend glas met bijv. zonwerend glas tot isolatieglas samengebouwd worden. Hiermee kunnen de voordelen van de diverse producteigenschappen worden gecombineerd. Hier gaat het brandwerend glas brandoverslag tussen de verschillende verdiepingen of tussen twee gebouwen tegen.

Binnen kan brandwerend glas als enkelglas gebruikt worden in specifieke gebieden zoals:
- Het creëren van een vluchtroute door het gebouw
- Het compartimenteren van het gebouw
- Brandveiligheid tussen 2 ruimtes

Bol Glas en Onderhoud - Alles op het gebied van glas