Img

Glas en Onderhoud

Ons bedrijf heeft vakbekwame medewerkers in dienst met jaren lange ervaring op het gebied van advies, leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. Wekelijks leveren wij uw bestelde glas aan huis of op de afgesproken werkplek.

Tot onze klantenkring behoren particulieren, zakelijke opdrachtgevers, architekten, klussenbedrijven, bouwmarkten en woningbouwverenigingen.


Bol Glas en Onderhoud

Geluidswerend isolatieglas

Woont u aan een drukke straat, in de buurt van een café of draaien uw buren vaak harde muziek, staat uw kantoor naast een spoorwegverbinding of in de buurt van een vliegveld of autosnelweg. Dan is geluidwerende beglazing beslist iets voor u.


Geluidwerend glas bestaat uit gelaagd glas met daar tussen in één of meerdere geluidwerende folies. Meestal wordt er een extra brede spouw gebruikt om het geheel samen te bouwen tot geluidwerend isolatieglas. Het verbetert het akoestisch comfort in de woning en dempt het geluid beter dan gewoon dubbelglas. Geluidwerend glas kan in enkelglas en dubbelglas uitgevoerd worden.Bol Glas en Onderhoud - Alles op het gebied van glas