Img

Glas en Onderhoud

Ons bedrijf heeft vakbekwame medewerkers in dienst met jaren lange ervaring op het gebied van advies, leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. Wekelijks leveren wij uw bestelde glas aan huis of op de afgesproken werkplek.

Tot onze klantenkring behoren particulieren, zakelijke opdrachtgevers, architekten, klussenbedrijven, bouwmarkten en woningbouwverenigingen.


Bol Glas en Onderhoud

Ventilatieroosters

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel: de luchtkwaliteit en de vochthuishouding.
Af en toe een raam openzetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren. Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat.
Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen klachten als gevolg van allergieën voorkomen worden. Wij bieden u een uitgebreid scala van natuurlijke luchttoevoerroosters. Deze voldoen aan alle regels van het Bouwbesluit en de huidige NEN-normgeving.

Bol Glas en Onderhoud - Alles op het gebied van glas