Img

Glas en Onderhoud

Ons bedrijf heeft vakbekwame medewerkers in dienst met jaren lange ervaring op het gebied van advies, leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. Wekelijks leveren wij uw bestelde glas aan huis of op de afgesproken werkplek.

Tot onze klantenkring behoren particulieren, zakelijke opdrachtgevers, architekten, klussenbedrijven, bouwmarkten en woningbouwverenigingen.


Bol Glas en Onderhoud

Wienersprossen / Kruisroeden

Kruisroeden kunnen worden toegepast in isolatieglas bij gebouwen waar de architectuur van het gebouw of omgeving een vakverdeling van de ruiten wenselijk maakt.

Kruisroeden kunnnen in 2 verschiillende stijlen worden toegepast:

Wienersprossen
Wienersprossen zijn een aluminium gekleurde vakverdeling tussen de glasbladen, waarbij na plaatsing van de beglazing aan de buiten- en binnenzijde een houten of kunststof roede/glaslat aangebracht dient te worden. De roeden worden aangebracht m.b.v. speciale roedentape waarvan de breedte is afgestemd op de breedte van de Wienersprossen. U bereikt hiermee het uiterlijk van meerdere isolatieruiten in één kozijn.
Wienersprossen zijn leverbaar in een breedte van 20, 24 en 30 mm. De minimale spouwbreedte van de isolerende beglazing dient 12 mm te zijn.

Kruisroeden
De standaard kruisroeden kunnen worden uitgevoerd in RAL-kleur. Het voordeel van de roeden is dat de ruit in verschillende vakken wordt verdeeld, terwijl het oppervlakte van de ruit vlak blijft.

Bol Glas en Onderhoud - Alles op het gebied van glas